Klubmodul henter siden
Nosework Øvede
15
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Nosework for øvede starter d.08-01-23.

Forudsætter tilmelding til årskontingent.

Træning vil foregå søndage kl.10-11.30.

Ved afbud til træning, bedes dette meddelt instruktøren så tidligt som muligt. hvis dette ikke sker 3 gange i træk, vil det kunne medføre udelukkelse fra holdet.


For alle hunde 


Nose Work stammer fra USA hvor det oprindeligt blev udviklet som en meningsfyldt aktivering for internat hunde, af folk med baggrund i blandt andet specialsøg (fx bombe og narko hunde).

Kort fortalt går det ud på, at hunden skal finde og påvise en bestemt duft i et givent miljø. I DcH arbejder vi med duftene lavendel, eukalyptus og anis i 4 miljøer: inden- og udendørssøg, beholdersøg og køretøjssøg.

Sporten er en konkurrence sport, der afholdes i DcH regi konkurrencer i 3 klasser samt åben klasse. Nose Work kan snildt også bare anvendes som en fantastisk og givende hverdags aktivering for dig og din hund.

Udover at det er enormt fascinerende at begive sig ind i "snudens verden", så er vi her også inde at arbejde med en af de 7 kernefølelser (core emotions) nemlig Seeking. At lade hunden bruge sin mest veludviklede sans, næsen, giver mental stimulering og dermed trætte hunde, på den helt rigtige måde.

Ydermere er det en sport der favner alle hunde, unge og gamle, dem med lidt skavanker og dem der har brug for lidt plads omkring sig.

Hundene arbejder nemlig enkeltvis og i snor, og der er ingen krav til forudgående træning.

Der vil også blive gennemgået teori. 


Du er ved at tilmelde
Tid/Sted
Søndag: 10:45-12:00
Startdato
07.08.2022
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 2 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 2 på venteliste til HOLD Nosework Øvede ( 15 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 96 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.

Nyheder

Sponsorer