Nosework Begynder

Info
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Nose work begynder15
Søndag Tid: 10:00 - 11:30
Sted: Pladsen, Pladsen
Instruktør: John Dahlkvist / Mogens Hansen /

Nose work for begyndere starter d.07-08-22.

Forudsætter tilmelding til årskontingent.

Tilmelding sker via venteliste, og betaling vil foregå når ventelisten bliver aktiveret, og tilmelding bekræftet, og inkluderer

årskontingent  på 750,- + træningsgebyr på 300,-.

Træning vil foregå søndage kl.10-11.30.

Nose Work


 For alle hunde 

Nose Work stammer fra USA hvor det oprindeligt blev udviklet som en meningsfyldt aktivering for internat hunde, af folk med baggrund i blandt andet specialsøg (fx bombe og narko hunde).

Kort fortalt går det ud på, at hunden skal finde og påvise en bestemt duft i et givent miljø. I DcH arbejder vi med duftene lavendel, eukalyptus og anis i 4 miljøer: inden- og udendørssøg, beholdersøg og køretøjssøg.

Sporten er en konkurrence sport, der afholdes i DcH regi konkurrencer i 3 klasser samt åben klasse. Nose Work kan snildt også bare anvendes som en fantastisk og givende hverdags aktivering for dig og din hund.

Udover at det er enormt fascinerende at begive sig ind i "snudens verden", så er vi her også inde at arbejde med en af de 7 kernefølelser (core emotions) nemlig Seeking. At lade hunden bruge sin mest veludviklede sans, næsen, giver mental stimulering og dermed trætte hunde, på den helt rigtige måde.

Ydermere er det en sport der favner alle hunde, unge og gamle, dem med lidt skavanker og dem der har brug for lidt plads omkring sig.

Hundene arbejder nemlig enkeltvis og i snor, og der er ingen krav til forudgående træning.

Der vil også blive gennemgået teori. 

Vi vil starte med en introduktion til Nose Work første dag. 


Holdnummer: 15
Tilmeldte: 9/9
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 300 kr.
Udsolgt

Nyheder

Sponsorer