Nosework Øvede

Info
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Nosework øvede15
Søndag Tid: 10:30 - 12:00
Sted: Pladsen, Pladsen
Instruktør: John Dahlkvist / Mogens Hansen /

Nosework for øvede starter d.08-01-23.

Forudsætter tilmelding til årskontingent.

Træning vil foregå søndage kl.11.30-12.00.

Ved afbud til træning, bedes dette meddelt instruktøren så tidligt som muligt. hvis dette ikke sker 3 gange i træk, vil det kunne medføre udelukkelse fra holdet.


For alle hunde 


Nose Work stammer fra USA hvor det oprindeligt blev udviklet som en meningsfyldt aktivering for internat hunde, af folk med baggrund i blandt andet specialsøg (fx bombe og narko hunde).

Kort fortalt går det ud på, at hunden skal finde og påvise en bestemt duft i et givent miljø. I DcH arbejder vi med duftene lavendel, eukalyptus og anis i 4 miljøer: inden- og udendørssøg, beholdersøg og køretøjssøg.

Sporten er en konkurrence sport, der afholdes i DcH regi konkurrencer i 3 klasser samt åben klasse. Nose Work kan snildt også bare anvendes som en fantastisk og givende hverdags aktivering for dig og din hund.

Udover at det er enormt fascinerende at begive sig ind i "snudens verden", så er vi her også inde at arbejde med en af de 7 kernefølelser (core emotions) nemlig Seeking. At lade hunden bruge sin mest veludviklede sans, næsen, giver mental stimulering og dermed trætte hunde, på den helt rigtige måde.

Ydermere er det en sport der favner alle hunde, unge og gamle, dem med lidt skavanker og dem der har brug for lidt plads omkring sig.

Hundene arbejder nemlig enkeltvis og i snor, og der er ingen krav til forudgående træning.

Der vil også blive gennemgået teori. 


Holdnummer: 15
Tilmeldte: 11/11
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 500 kr.
Rabat ved tilmelding: 40 %
Tilmeldingspris: 300 kr.
Udsolgt

Nyheder

Sponsorer